be my follower


Thursday, 29 December 2011

Saat dan ketika ini....




 One more chance,
 chance for you to change,
 change your behaviour,
 behave like a LOVER!


Wednesday, 12 October 2011

sunway lagoon go!

.sunway lagoon.

Assalamualaikum wbt!

Uhuks....dah lama tidak mengupdate blog yg dah lama di tinggalkan yg kini di penuhi habuk malah serangga mula   membuat sarang di blog kesayangan aku ini, semua ni disebabkan kecuaian diri sendiri yg sibuk dan malas. Ouchh!

Umum tak tahu yg aku sekarang berada dalam exam fever di mana kurang dri 3 mggu akan menduduki final exam demi segulung diploma in nursing. Aku baru saje habis exam trial mggu lepas dan syukur semua yer berjalan dengan lancar tp xtaw la result aku selancar dengan ape yg aku buat...hahaha. Insya ALLAH semua yer okey..wahai cik reader doakan aku k.

Di sebabkan semua yer kepenatan memerah otak untuk menjawab soalan trial exam sehingga hampir menghadapi hallucination di waktu malam dimana terlalu byk menghafal (oh sgt tipu!) so kami merancang utk distress kan blik kepala otak masing2...aku dan mereka merancang utk pergi SUNWAY LAGOON!


Setiba yer kami.


cik housemate!

 ok tag da dapt so skang njoy..

Bila da masuk macam2 yg kami semua main..unfortunately,hari tersebut hujan so xbyk game yg advanture yg kami semua main..tp kalo dapat main pon aku pk 2,3x nk main..ouch! selepas main puas jerit sampai separuh sedar dan sikit lagi nk fainted kami semua tukar baju dan snap beberapa gambar..huhuhu!

 like this! 'old skul' maybe the background  


Lepas njoy kami semua makn dan pulang dengan kriangan...huhuhu..(mcm karangan budak standard 2 la plak) sekarang da distress dan mud nk stdy pon skali fistress gak ha3!..
ohh...dammn! line celcom yg sgt lembab kalo x byk lg gmbar yg nk di upload....(bukan alasan taw...sekian!)

ps..doakan saya taw!

Sunday, 4 September 2011

salam syawal


Assalamualaikum dan selamat hari raya..


*kredit google.

Rasanya masih belum terlambat utk mengucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin kepada semua reader gadisarjuna.blogspot. Sekarang semua orang duk kalut malut nk update blog raya masing2 kan. ehemmm..(membasahkan tekak). Aku bukanlah nak meng'update' blog raya tp lebih kepada utk mengucapkan selamat hari raya kepada semua my blog reader yg xseberapa ni. (tapi, kalo da tulis memg nama yer update pon la kan.huhuhu..)


Raya tahun ni seperti tahun yg sebelumyer di mana ahli keluarga berkumpul beramai2 di pagi raya utk bersalaman memohon kemaafan sambil bersuka ria menikmati juadah setelah sebulan kita berpuasa. Alhamdulilah yg teramat sangat sebab di beri perasaan seronok meraikan 1 syawal walaupon mendapat cuti sedikit dan selepas itu terpaksa posting dan esok kena masuk kelas balik.peace!


Tahun ni aku berkesempatan utk menunaikan solat sunat hari raya dan menziarahi jiran mahupon saudara mara. Itulah yg paling penting sekali selain daripada makan..huhuhu. Bercakap pasal makan tahun ni setiap rumah yg aku pergi ada makanan berat seperti nasi tomato, laksa , soto dan nasi dagang. Memang setiap rumah yg aku pergi aku akan makan semua makanan yg di hidangkan sampaikan aku terlupa nk makan ketupat daun palas.Almaklum lah masa time raya aku tgk ketupat tu sebelah mata jew. Dan sekarang tekak aku terigin nk makan ketupat daun palas dan hati mula rasa menyesal sebab aku tak makn time raya hari tu. Nampak yer tggu raya haji nantilah baru mak aku akan wat lagi..huhuhuhu.


Lastly, selamat hari raya!
Tiada gambar utk di kongsi di sebabkan kemalasan utk blutot gmbar kedalm laptop.
ehehehehe..


Tuesday, 16 August 2011

~wordless wednesday~

...Asslamualaikum dan salam ramadhan...



Sale datang lagi..seronok kan kalau time sale kita dapat bershoping sepuas hati.

Monday, 15 August 2011

bulan baik, hari baik bersama orang yang baik-baik.


Psssttt...

weekend saya sangat bahagia dan sungguh lengkap

shoping raya bersama fmly

shoping di bazaar bersama my arjuna

dan
berbuka puasa bersama bakal mertua..

sekian!