be my follower


Wednesday, 12 October 2011

sunway lagoon go!

.sunway lagoon.

Assalamualaikum wbt!

Uhuks....dah lama tidak mengupdate blog yg dah lama di tinggalkan yg kini di penuhi habuk malah serangga mula   membuat sarang di blog kesayangan aku ini, semua ni disebabkan kecuaian diri sendiri yg sibuk dan malas. Ouchh!

Umum tak tahu yg aku sekarang berada dalam exam fever di mana kurang dri 3 mggu akan menduduki final exam demi segulung diploma in nursing. Aku baru saje habis exam trial mggu lepas dan syukur semua yer berjalan dengan lancar tp xtaw la result aku selancar dengan ape yg aku buat...hahaha. Insya ALLAH semua yer okey..wahai cik reader doakan aku k.

Di sebabkan semua yer kepenatan memerah otak untuk menjawab soalan trial exam sehingga hampir menghadapi hallucination di waktu malam dimana terlalu byk menghafal (oh sgt tipu!) so kami merancang utk distress kan blik kepala otak masing2...aku dan mereka merancang utk pergi SUNWAY LAGOON!


Setiba yer kami.


cik housemate!

 ok tag da dapt so skang njoy..

Bila da masuk macam2 yg kami semua main..unfortunately,hari tersebut hujan so xbyk game yg advanture yg kami semua main..tp kalo dapat main pon aku pk 2,3x nk main..ouch! selepas main puas jerit sampai separuh sedar dan sikit lagi nk fainted kami semua tukar baju dan snap beberapa gambar..huhuhu!

 like this! 'old skul' maybe the background  


Lepas njoy kami semua makn dan pulang dengan kriangan...huhuhu..(mcm karangan budak standard 2 la plak) sekarang da distress dan mud nk stdy pon skali fistress gak ha3!..
ohh...dammn! line celcom yg sgt lembab kalo x byk lg gmbar yg nk di upload....(bukan alasan taw...sekian!)

ps..doakan saya taw!